top of page
PHOTO-2022-03-07-17-03-39_edited
IMG_20210701_120049Canet2021
51348664117_b136bd5bea_o
Summer Camp Montornes

PROJECTE DE CATEQUESI
7 a 18 anys

«Jo soc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món.»
Mt 28,20

Projecte de catequesi

PROJECTE DE CATEQUESI
El nostre «Pla de vol»

L’inici d'un gran viatge: el viatge de la teva vida
Unes etapes clau: de la infantesa a l’adolescència

A les Parròquies de Montornès del Vallès entenem que ser cristià és un estil de vida. La idea és que els nens visquin conforme als ensenyaments de l’Evangeli i, sobretot, SIGUIN cristians de veritat, deixebles de Jesús en tots i cadascun dels moments. Perquè la gràcia està en descobrir que ser cristià no “és una cosa d’un dia”.

Les nostres catequesis estan centrades en l’Eucaristia i en la fidelitat al magisteri de l’Església catòlica, i busquem apropar els infants i joves i a les seves famílies a tenir una relació profunda amb Jesucrist i la seva Església. Juntament amb la Verge Maria, la nostra intercessora i guia, pretenem potenciar la plenitud del poder sacramental que es troba en l’Església jove.

 

QUÈ FEM
A través de la trobada eucarística i de les catequesis atraients, els nostre infants i adolescents es veuen immersos en una cultura i experiència dinàmica dintre de la parròquia. Sentint que la seva parròquia és casa seva, els nostres joves van reforçant el seu vincle a través de convivències
d’estiu, esdeveniments, recursos i material digital de nova evangelització. Intentem de crear una comunitat on els infants i adolescents i les seves famílies se sentin recolzats i animats per a ser testimonis de la seva fe les altres 168 hores de la setmana fora de la missa dominical.

 

Aquí tens la nostra proposta de Catequesi, dels 7 als 18 anys.

Mira el vídeo amb la nostra proposta

PROJECTE DE CATEQUESI El nostre «Pla de vol»

PROJECTE DE CATEQUESI El nostre «Pla de vol»

Play Video

Troba el teu grup!

PHOTO-2022-03-07-17-03-39_edited_edited.jpg

AMICS DE JESÚS

Despertar 

Icona Despertar

2n Primària

7-8anys

AMICS DE JESÚS
Encontre

Icona Encontre

3r Primària

8-9 anys

AMICS DE JESÚS

Iniciació

Icona Iniciació

4t Primària

9-10 anys

Benvinguts a l'inici del camí! A Amics de Jesús el vostre fill o la vostra filla començarà a caminar més conscientment amb Jesús, a descobrir-lo i a estimar-lo. Trobarà nous amics i creixerà en virtuts. Us esperem! 

IMG_20210702_111351Canet2021_edited.jpg

KTKIDS

Postcomunió 1

Icona KTKIDS1

5è Primària

10-11 anys

KTKIDS

Postcomunió 2

Icona KTKIDS 2

6è Primària

11-12 anys

Perquè només podem estimar allò que coneixem, a KTKIDS continuarem coneixent més a Jesús per tal que el vostre fill o la vostra filla pugui estimar-lo més i assemblar-se cada dia més a Ell. A més a més, continuarà amb el seu grup d'amics!

Edge2.jpeg

EDGE 

Icona Edge 1

1r  a 3r d'ESO

12-15 anys

Quan els nens estan en aquesta etapa de canvis necessiten tenir el seu grup. Un grup d'amics que els entengui, els estimi tal com són i on puguin ser els mateixos. Al nostre grup de catequesi no trobaran només amics (alguns per tota la vida), sinó també el millor amic del món, que els estima incondicionalment: Jesús.

IMG_20210727_104354.jpg

LIFETEEN 

Icona Lifeteen2

4t d'ESO a 2n de Batxillerat

15-18 anys

Perquè els joves volen viure intensament la vida, però també viure-la amb sentit i profunditat. Perquè són moderns i a la vegada saben que la seva fe és part del seu ADN, aquí tenen el seu grup, aquí tenen el seu lloc!

El nostre equip de catequistes

Equip

Liderat per Mn. Oriol, el nostre equip de catequistes està format per persones amb formació i experiència en la transmissió de la fe i les virtuts. A mes, tots els nostres catequistes tenen el Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual, exigit pel Ministeri de Justícia del Govern d'Espanya. 

Mn. Oriol.jpg

Mn. Oriol Gil

Sacerdot i Rector de les Parròquies de Montornès del Vallès. És mestre de Religió. Està especialitzat en Matrimoni i Família al Pontifici Institut Joan Pau II (Secció de València)

María José Pérez

María José Pérez

​És administrativa i actualment es dedica a cuidar la seva família. Des de l'adolescència ha fet de catequista i a les Parròquies de Montornès ha col·laborat fent aquesta tasca des de fa 8 anys.

MariaPares

Maria Parés

Està estudiant Psicologia. És la gran de cinc germans. Toca la guitarra i... ¡canta molt bé! És la més jove de tot l'equip.

Paqui Morcillo

Paqui Morcillo

És educadora infantil, fa de  Coordinadora de Catequesi i forma part del Consell Pastoral de les Parròquies de Montornès. Des-d'els 15 anys fa de catequista. Darrerament, ha focaltitzat la seva activitat cartequètica en adolescents i joves.

Eli Mendoza

Eli Mendoza

És llicenciada en Ciències Empresarials. Des de 2007 col·labora a les Parròquies de Montornès fent de catequista.

Mònica.jpg

Mònica Jiménez

És Tècnica en Educació Infantil i logopeda. Està casada i és mare de dos adolescents.

Angelines Morales

Angelines Morales

Té formació de tècnic administratiu i compta amb una llarga experiència de 35 anys ininterrumputs fent de catequista a les Parròquies de Montornès del Vallès.

Rafi Bailon_Catequista.jpg

Rafi Bailón

És mestra d’Educació Primària, està casada i tenen dues filles.

ICONO FAQ

FAQS

Preguntes freqüents

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

1. El meu fill no està batejat, puc inscriure'l a catequesi?

Baptisme

Sí.Treballarem amb ell de manera específica per tal que pugui batejar-se i fer la Primera Comunió, ja que per rebre la Comunió s'ha d'estar batejat.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

2. És Obligatori anar a Missa els diumenges?

Parroquia Sant Sadurni

A l'Església catòlica no obliguem a ningú a fer res que no vulgui fer. Però és important que els nens estiguin familiaritzats amb la Missa, on es realitza el sagrament que volen rebre. Anar a Missa no és una cosa que es fa "perquè fas catequesi" es fa perquè és part essencial de la nostra vida com catòlics. Ens trobem amb Déu i amb els altres de la comunitat.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

3. Els cursos de catequesi tenen un cost?
euro.png

Només us demanem una petita quota anual per cobrir els llibres i el material didàctic que fem servir durant les formacions. No és res, comparat amb el que es paga als esports o a les acadèmies d'idiomes...

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

4. Els meus fills tenen partits els diumenges i mai no poden anar a Missa... que fem?
Icona futbol

A les Parròquies de Montornès tenim diverses opcions per anar a la Missa dominical, dissabtes a la tarda o els diumenges (A l'apartat d'Horaris de Missa tens tota la informació). Encara que anar a Missa amb els companys de catequesi és millor, ja que així els grups es cohesionen encara més.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

5. Per què ara la catequesis de Primera Comunió dura 3 anys?
calendario.png

Considerem que és MOLT IMPORTANT començar una mica abans per anar fent experiència de Déu i d'Església. Els infants, amb 7 anys són molt petits, però amb ells ens centrem en fer experiència d'encontre amb Jesús i amb els companys de grup. D'aquesta manera, ja anem posant les bases del que és l'experiència grupal d'amor a Déu i al proïsme.  

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

6. És obligatori anar a les reunions de pares i involucrar-nos?
Icona pares.png

És fonamental que vosaltres, com pares, us involucreu en la formació i el creixement dels vostres fills en la fe. És molt important que hi hagi coherència entre el que nosaltres diem i el que vosaltres feu i dieu a casa. Nosaltres som part del vostre equip, i com equip, hem de treballar conjuntament.

I si necessites més informació...

Contacto Montornes.jpg
bottom of page