top of page
PHOTO-2022-03-07-17-03-39_edited
IMG_20210701_120049Canet2021
51348664117_b136bd5bea_o
Summer Camp Montornes

PROJECTE DE CATEQUESI
7 a 18 anys

«Jo soc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món.»
Mt 28,20

Projecte de catequesi

PROJECTE DE CATEQUESI
El nostre «Pla de vol»

L’inici d'un gran viatge: el viatge de la teva vida
Unes etapes clau: de la infantesa a l’adolescència

A les Parròquies de Montornès del Vallès entenem que ser cristià és un estil de vida. La idea és que els nens visquin conforme als ensenyaments de l’Evangeli i, sobretot, SIGUIN cristians de veritat, deixebles de Jesús en tots i cadascun dels moments. Perquè la gràcia està en descobrir que ser cristià no “és una cosa d’un dia”.

Les nostres catequesis estan centrades en l’Eucaristia i en la fidelitat al magisteri de l’Església catòlica, i busquem apropar els infants i joves i a les seves famílies a tenir una relació profunda amb Jesucrist i la seva Església. Juntament amb la Verge Maria, la nostra intercessora i guia, pretenem potenciar la plenitud del poder sacramental que es troba en l’Església jove.

 

QUÈ FEM
A través de la trobada eucarística i de les catequesis atraients, els nostre infants i adolescents es veuen immersos en una cultura i experiència dinàmica dintre de la parròquia. Sentint que la seva parròquia és casa seva, els nostres joves van reforçant el seu vincle a través de convivències
d’estiu, esdeveniments, recursos i material digital de nova evangelització. Intentem de crear una comunitat on els infants i adolescents i les seves famílies se sentin recolzats i animats per a ser testimonis de la seva fe les altres 168 hores de la setmana fora de la missa dominical.

 

Aquí tens la nostra proposta de Catequesi, dels 7 als 18 anys.

Mira el vídeo amb la nostra proposta