Iniciació Cristiana -Primera Comunió
Iniciació Cristiana -KTKids
Iniciació Cristiana -Edge
Iniciació Cristiana -Lifeteen

INICIACIÓ CRISTIANA

El camí de la vida

"Jo soc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món."

Mt 28,20

Pla de vol

L’inici d'un gran viatge: el viatge de la teva vida

Unes etapes clau: de la infantesa a l’adolescència

A les Parròquies de Montornès del Vallès entenem que ser cristià és un estil de vida. La idea és que els nens visquin conforme als ensenyaments de l’Evangeli i, sobretot, SIGUIN cristians de veritat, deixebles de Jesús en tots i cadascun dels moments. Perquè la gràcia està en descobrir que ser cristià no “és una cosa d’un dia”.

Les nostres catequesis estan centrades en l’Eucaristia i en la fidelitat al magisteri de l’Església catòlica, i busquem apropar els infants i joves i a les seves famílies a tenir una relació profunda amb Jesucrist i la seva Església. Juntament amb la Verge Maria, la nostra intercessora i guia, pretenem potenciar la plenitud del poder sacramental que es troba en l’Església jove.

 

QUÈ FEM
A través de la trobada eucarística i de les catequesis atraients, els nostre infants i adolescents es veuen immersos en una cultura i experiència dinàmica dintre de la parròquia. Sentint que la seva parròquia és casa seva, els nostres joves van reforçant el seu vincle a través de convivències
d’estiu, esdeveniments, recursos i material digital de nova evangelització. Intentem de crear una comunitat on els infants i adolescents i les seves famílies se sentin recolzats i animats per a ser testimonis de la seva fe les altres 168 hores de la setmana fora de la missa dominical.

 

Aquí tens la nostra proposta de Catequesi, dels 7 als 16 anys.

Mira el vídeo amb la nostra proposta

Troba el teu grup!

AMICS DE JESÚS

Despertar

2n Primària

7-8anys

Ds/ 17:30

+ 19:00 Missa

AMICS DE JESÚS

Encontre

3r Primària

8-9 anys

Ds/ 17:30

+ 19:00 Missa

AMICS DE JESÚS

Iniciació

4t Primària

9-10 anys

Dj/ 18-19:15

KTKIDS

Postcomunió 1

5è Primària

10-11 anys

Dv/ 20-2130

KTKIDS

Postcomunió 2

6è Primària

11-12 anys

Dv/ 20-2130

EDGE 1

1r d'ESO

12-13 anys

Dv/ 20-2130

EDGE 2

2n d'ESO

13-14 anys

Dv/ 20-2130

LIFETEEN 1

3r d'ESO

14-15 anys

Dv/ 20-2130

LIFETEEN 2

4t d'ESO

15-16 anys

Dv/ 20-2130

AMICS DE JESÚS

Despertar 

2n Primària

7-8anys

AMICS DE JESÚS

Encontre

3r Primària

8-9 anys

AMICS DE JESÚS

Iniciació

4t Primària

9-10 anys

Benvinguts a l'inici del camí! A Amics de Jesús el vostre fill o la vostra filla començarà a caminar més conscientment amb Jesús, a descobrir-lo i a estimar-lo. Trobarà nous amics i creixerà en virtuts. Us esperem! 

KTKIDS

Postcomunió 1

5è Primària

10-11 anys

KTKIDS

Postcomunió 2

6è Primària

11-12 anys

Perquè només podem estimar allò que coneixem, a KTKIDS continuarem coneixent més a Jesús per tal que el vostre fill o la vostra filla pugui estimar-lo més i assemblar-se cada dia més a Ell. A més a més, continuarà amb el seu grup d'amics!

EDGE 1

1r d'ESO

12-13 anys

EDGE 2

2n d'ESO

13-14 anys

Quan els nens estan en aquesta etapa de canvis necessiten tenir el seu grup. Un grup d'amics que els entengui, els estimi tal com són i on puguin ser els mateixos. Al nostre grup de catequesi no trobaran només amics (alguns per tota la vida), sinó també el millor amic del món, que els estima incondicionalment: Jesús.

LIFETEEN 1

3r d'ESO

14-15 anys

LIFETEEN 2

4T d'ESO

15-16 anys

Perquè els joves volen viure intensament la vida, però també viure-la amb sentit i profunditat. Perquè són moderns i a la vegada saben que la seva fe és part del seu ADN, aquí tenen el seu grup, aquí tenen el seu lloc!

El nostre equip de catequistes

Liderat per Mn. Oriol, el nostre equip de catequistes està format per persones amb formació i experiència en la transmissió de la fe i les virtuts. A mes, tots els nostres catequistes tenen el Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual, exigit pel Ministeri de Justícia del Govern d'Espanya. 

Mn. Oriol Gil

Sacerdot i Rector de les Parròquies de Montornès del Vallès. Ha estat professor de Religió a l'ESO durant 10 anys.  Està especialitzat en Matrimoni i Família pel Pontifici Institut Joan Pau II

(Secció de València)

Angelines Morales

Té formació de tècnic administratiu i disposa d' una dilatada experiència de 35 anys ininterrumputs fent de catequista a les Parròquies de Montornès del Vallès.

Eli Mendoza

És diplomada en Ciències Empresarials. Des de 2007 col·labora a les Parròquies de Montornès fent de catequista.

Camino Rodríguez

És administrativa, fa de  Coordinadora de Catequesi i és membre del Consell Pastoral de  les Parròquies de Montornès. Té una dilatada experiència de 12 anys com catequista.

María Elena González

Treballa com monitora de menjador escolar y com a cuidadora de persones grans. Els últims 5 anys ha col·laborat a les Parròquies de Montornès com catequista.

Paqui Morcillo

És educadora infantil i forma part del Consell Pastoral de les Parròquies de Montornès. Des-d'els 15 anys fa de catequista. Darrerament, ha focaltitzat la seva activitat cartequètica en adolescents i joves.

María José Pérez

​És administrativa i actualment es dedica a cuidar la seva família. Des de l'adolescencia ha fet de catequista i a les Parròquies de Montornès ha colaborat fent aquesta tasca des de fa 8 anys.

FAQs.png

FAQS

Preguntes freqüents

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

1. El meu fill no està batejat, puc inscriure'l a catequesi?

Sí.Treballarem amb ell de manera específica per tal que pugui batejar-se i fer la Primera Comunió, ja que per rebre la Comunió s'ha d'estar batejat.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

2. És Obligatori anar a Missa els diumenges?

A l'Església catòlica no obliguem a ningú a fer res que no vulgui fer. Però és important que els nens estiguin familiaritzats amb la Missa, on es realitza el sagrament que volen rebre. Anar a Missa no és una cosa que es fa "perquè fas catequesi" es fa perquè és part essencial de la nostra vida com catòlics. Ens trobem amb Déu i amb els altres de la comunitat.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

3. Els cursos de catequesi tenen un cost?

Només us demanem una petita quota anual per cobrir els llibres i el material didàctic que fem servir durant les formacions. No és res, comparat amb el que es paga als esports o a les acadèmies d'idiomes...

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

4. Els meus fills tenen partits els diumenges i mai no poden anar a Missa... que fem?

A les Parròquies de Montornès tenim diverses opcions per anar a la Missa dominical, dissabtes a la tarda o els diumenges (A l'apartat d'Horaris de Missa tens tota la informació). Encara que anar a Missa amb els companys de catequesi és millor, ja que així els grups es cohesionen encara més.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

5. Per què ara la catequesis de Primera Comunió dura 3 anys?

Considerem que és MOLT IMPORTANT començar una mica abans per anar fent experiència de Déu i d'Església. Els infants, amb 7 anys són molt petits, però amb ells ens centrem en fer experiència d'encontre amb Jesús i amb els companys de grup. D'aquesta manera, ja anem posant les bases del que és l'experiència grupal d'amor a Déu i al proïsme.  

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

6. És obligatori anar a les reunions de pares i involucrar-nos?

És fonamental que vosaltres, com pares, us involucreu en la formació i el creixement dels vostres fills en la fe. És molt important que hi hagi coherència entre el que nosaltres diem i el que vosaltres feu i dieu a casa. Nosaltres som part del vostre equip, i com equip, hem de treballar conjuntament.

I si necessites més informació...

Contacto Montornes.jpg

Parròquia de Sant Sadurní

Camí Antic de Martorelles, 3. 08170

Montornès del Vallès

santsadurni534@bisbatdeterrassa.org

Tel: 93 568 01 46

Parròquia Mare de Déu del Carme 

Plaça de l’església, s/n. 08170

Montornès del Vallès

mdcarme533@bisbatdeterrassa.org

Tel: 93 568 01 46

La família

en el centre

  • Facebook Parròquies Montornès
  • YouTube Parròquies Montornès
  • Instagram Parròquies Montornès

Webs amigues

Logo Arguments
logo-lifeteen-spain.png
Rezando voy.jpeg
logo-bisbat-de-terrassa.png
Mathernity.png
Caritas_Diocesana_Terrassa fons vermell.
en-header-with-gradient.png
bible.png
Catalunya Cristiana.jpeg
LOGO e cristians.jpg
Aleteia.PNG

© 2020 per Parròquies Montornès

Icones: Flaticon www.flaticon.es / Imatges: www.unsplash.com www.pexels.com

www.cathopic.com

Avís legal