El matrimoni, la base de la família.

La família, la base de la societat

COM ENS ESTIMEM I  COMPROMETEM

ÉS EL QUE SOM

"Per això l’home deixa el pare i la mare per unir-se a la seva dona, i des d’aquest moment formen una sola carn."

Gn 2,24

Per què casar-se per l'Església?

Què és estimar-se de veritat? És només estar enamorats? És voler abans que res el bé de l'altre, la seva felicitat, fins i tot abans que la pròpia? Es tracta d'alguna cosa encara més profunda? I, en cas afirmatiu, de què? Què diem quan li diem a l'altre "t'estimo"? A què ens compromet l'amor? Què és escollir-se per a tota la vida? Com i quan prendre aquesta decisió? Quin és el vertader sentit dels de la preparació immediata i com viure-la? Què és l'essencial en el sagrament del matrimoni? I, per últim, quan pot considerar-se algú "preparat" per casar-se? Aquestes son preguntes fonamentals a les que intentem respondre a la llum dels ensenyaments de Sant Joan Pau II, per així permetre als candidats al matrimoni plantejar-se amb lucidesa i responsabilitat aquesta decisió joiosa del matrimoni que compromet per a tota la vida.

A les Parròquies de Montornès del Vallès us hi ajudarem! Disposem del Curs prematrimonial (necessari per a realitzar el vostre matrimoni catòlic), us acompanyem i celebrem la cerimònia de les vostres noces, en un ambient alegre, espiritual i familiar. Ens importeu i us volem ajudar en la decisió més important de la vostra vida. Deixeu-nos un missatge aquí a baix i parlem. 

 
Informa't sobre tot el necessari per a realitzar les vostres noces a la Parròquia de Sant Sadurní

Gràcies pel teu missatge. Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. La pau!

En enviar el formulari, acceptes les condicions d'aquesta web.

Curs per a matrimonis

El Curs per a Matrimonis són una sèrie de sessions dissenyades per ajudar les parelles a enfortir la seva relació, en un un clima amable, d' alegria i de confiança. És molt pràctic, 100 % pensat per matrimonis amb experiència, i dona eines necessàries pel dia a dia. 

 

TESTIMONIS

M'han agradat molt les sessions del curs perquè han sigut una experiència molt positiva. Han servit per conèixer-nos millor i per afrontar situacions, aprenent a escoltar, perdonar i valorar més cada moment junts.”​

Ana y Jonathan

1.

Metodologia: Són 7 sessions que comencen amb un sopar compartit i tot seguit els monitors fan la introducció del tema que després es treballarà amb la parella. Cada persona té un quadern amb unes preguntes i exercicis que ha de contestar individualment i que després compartirà amb la seva parella.

2.

Privadesa: En aquest curs es respecta sempre la privacitat de la parella, no hi ha grups de discussió i no s’ha d’explicar res a ningú sobre la relació mútua. L’ambient és acollidor, relaxat i de confiança. 

3.

Per a qui es fa? Per als que estan en els primers anys de convivència, per als que estan passant una etapa difícil, per als que vulguin enfortir la seva relació...

És adequat per a totes les edats.

4.

Preu: El curs és gratuït. Només s'ha de pagar un quadern de treball de 10 € per cada persona.