Icona pares.png

El matrimoni, la base de la família.

La família, la base de la societat.

COM ENS ESTIMEM I  COMPROMETEM

ÉS EL QUE SOM

"Per això l’home deixa el pare i la mare per unir-se a la seva dona, i des d’aquest moment formen una sola carn."
Gn 2,24

Per què casar-se per l'Església?

Què és estimar-se de veritat? És només estar enamorats? És voler abans que res el bé de l'altre, la seva felicitat, fins i tot abans que la pròpia? Es tracta d'alguna cosa encara més profunda? I, en cas afirmatiu, de què? Què diem quan li diem a l'altre "t'estimo"? A què ens compromet l'amor? Què és escollir-se per a tota la vida? Com i quan prendre aquesta decisió? Quin és el vertader sentit dels de la preparació immediata i com viure-la? Què és l'essencial en el sagrament del matrimoni? I, per últim, quan pot considerar-se algú "preparat" per casar-se? Aquestes son preguntes fonamentals a les que intentem respondre a la llum dels ensenyaments de Sant Joan Pau II, per així permetre als candidats al matrimoni plantejar-se amb lucidesa i responsabilitat aquesta decisió joiosa del matrimoni que compromet per a tota la vida.

A les Parròquies de Montornès del Vallès us hi ajudarem! Disposem del Curs prematrimonial (necessari per a realitzar el vostre matrimoni catòlic), us acompanyem i celebrem la cerimònia de les vostres noces, en un ambient alegre, espiritual i familiar.

 

Ens importeu i us volem ajudar en la decisió més important de la vostra vida. Deixeu-nos un missatge aquí a baix i parlem. 

 
Informa't sobre tot el necessari per casar-vos a les nostres parròquies.

Gràcies pel teu missatge. Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible. La pau!

En enviar el formulari, acceptes les condicions d'aquesta web.