4077602.jpg

KTKIDS 

Postcomunió

(Nens de 10 -12 anys)

COM CREIXEM EN VIRTUTS

ÉS EL QUE SOM

"Pare, vull que els qui m’has confiat estiguin amb mi allà on jo estic."

Jn 17,24

Pla de vol.png
familia _NOU NEGRE.png
FAQs.png

Pla de vol

Seguir i estimar cada dia més a Jesús

Encara que la Primera Comunió és una fita molt important per la vida de tot cristià, a les Parròquies de Montornès del Vallès entenem que rebre Jesús per primera vegada és només part de l'inici de un camí  que dura per tota la vida, per sempre.

Per això, continuem el nostre Pla de vol amb sessions de Postcomunió, amb dos objectius principals: el primer que els nens coneguin i estimin més a Jesús, i que a més a més, tinguin el seu grup, on puguin compartir amistat i contuinar creixent en virtuts.

Al vídeo (1 minut) pots mirar la nostra proposta integral, on els nens i adolescents puguin continuar cap a la felicitat que no s'acaba mai...

 

Recorda: si els teus fills no estan batejats o no han fet la Primera Comunió, estaran amb els nens del seu grup. Només els hi donarem una atenció personalitzada en funció de la seva situació! :)


 

Mira el vídeo

KTKIDS

Postcomunió 1

5è Primària

10-11 anys

KTKIDS

Postcomunió 2

6è Primària

11-12 anys

El nostre enfocament pels nostres KTKIDS.

5 àrees per continuar creixent en virtuts

A les Parròquies de Montornès del Vallès totes les nostres activitats es desenvolupen tenint en compte el que anomenem les 5 àrees del cristià complet, que són les que marquen el nostre estil de vida i el nostre enfocament:

1. Evangelització. La Paraula de Déu i l'Evangeli de Jesús és la nostra brúixola i la base amb la qual treballem tots els nostres missatges i especialment en una etapa on els nens comencen a fer-se preguntes transcendentals.

2. Fraternitat. Continuem fent pinya! Aquí els KTKIDS faran un grup cohesionat i en un ambient segur, i aprendran a acceptar-se i estimar-se tal com són. I a continuar sent conscients que formen part de l'Església i la comunitat.

3. Servei. A contracorrent al món que sempre els col·loca al centre de tot, treballem perquè també pensin en els altres. No cal fer grans serveis: petits detalls entre els companys i a casa.

4. Formació. Com que ningú pot estimar allò que li hes desconegut, treballem en una formació profunda i divertida alhora perquè coneguin millor tot el relacionat amb Jesús.

5. Pregària. Connectar amb Déu a través de la pregària els ajudarà a saber-se estimats; a descobrir que poden confiar en Déu i agrair i a saber que Déu a vegades no parla amb paraules i s'ha d'aprendre a escoltar amb el cor.

114569_edited.jpg
Família Postcomunió.jpg

El vostre paper com pares. El paper de la vostra família.

És molt important que la Parròquia i la família "juguin sempre en el mateix equip". Que hagi coherència entre el que nosaltres fem i diem i el que vosaltres feu i dieu a casa. 

Per això, ens reunim periòdicament amb els pares dels nostres KTKIDS (1 vegada al més) i us invitem a participar amb tota la vostra família a la celebració de la Missa de diumenge. 

 
 

+ Activitats divertides!

Campaments, nits de pelipizza, sortides...

A la Parròquia, a més, organitzem activitats molt pensades i preparades per als nens, com sortides i campaments a l'estiu i pelis a l'hivern (que enguany no s'han pogut realitzar degut a la pandèmia). L'objectiu és, entre altres coses, que els nois s'uneixin més com a grup, fomentant la diversió sana, l'estimació mútua i el compartir com a germans. 

O6I21C0.jpg

I en acabar KTKIDS?

Descobreix que passa en EDGE, la següent etapa del nostre definitiu Pla de vol... (I sense clickbait!!!)*

*Si no saps el que és clickbait i tens un adolescent molt tecnològic a prop pregúnta-li, et dirà el que és ;)

FAQs.png

FAQS

Preguntes freqüents

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

1. El meu fill no està batejat /no ha fet la Comunió, puc inscriure'l a catequesi?

Sí... treballarem amb ell de manera específica per tal que pugui batejar-se i/o fer la Primera Comunió.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

2. És Obligatori anar a Missa els diumenges?

A l'Església catòlica no obliguem a ningú a fer res que no vulgui fer. Però és important que els nens estiguin familiaritzats amb la Missa. Anar a Missa no és una cosa que es fa "perquè fas catequesi" es fa perquè és part esencial de la nostra vida com catòlics.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

3. Els cursos de catequesi tenen un cost?

Només us demanem una petita quota anual per cobrir els llibres i el material didàctic que fem servir durant les formacions. No és res, comparat amb el que es paga als esports o a les acadèmies d'idiomes...

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

4. Els meus fills tenen partits els diumenges i mai no poden anar a Missa... que fem?

A les Parròquies de Montornès tenim diverses opcions per anar a la Missa dominical, dissabtes a la tarda o els diumenges (A l'apartat d'Horaris de Missa tens tota la informació). Encara que anar a Missa amb els companys de catequesi fa que el grup es cohesioni encara més.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

5. És obligatori anar a les reunions de pares i involucrar-nos?

És fonamental que vosaltres, com pares, us involucreu en la formació i creixement dels vostres fills en la fe. És molt important que hi hagi coherència entre el que nosaltres diem i el que vosaltres feu i dieu a casa. Nosaltres som part del vostre equip, i com equip, hem de traballar conjuntament.

 

Necessites més informació sobre els cursos de Catequesi i el nostre projecte d'Iniciació Cristiana?

Parròquia de Sant Sadurní

Camí Antic de Martorelles, 3. 08170

Montornès del Vallès

santsadurni534@bisbatdeterrassa.org

Tel: 93 568 01 46

Parròquia Mare de Déu del Carme 

Plaça de l’església, s/n. 08170

Montornès del Vallès

mdcarme533@bisbatdeterrassa.org

Tel: 93 568 01 46

La família

en el centre

  • Facebook Parròquies Montornès
  • YouTube Parròquies Montornès
  • Instagram Parròquies Montornès

Webs amigues

Logo Arguments
logo-lifeteen-spain.png
Rezando voy.jpeg
logo-bisbat-de-terrassa.png
Mathernity.png
Caritas_Diocesana_Terrassa fons vermell.
en-header-with-gradient.png
bible.png
Catalunya Cristiana.jpeg
LOGO e cristians.jpg
Aleteia.PNG

© 2020 per Parròquies Montornès

Icones: Flaticon www.flaticon.es / Imatges: www.unsplash.com www.pexels.com

www.cathopic.com

Avís legal