top of page
IMG_20210702_111418Canet2021.jpg
Projecte de catequesi

KTKIDS 

Postcomunió

(Nens de 10 -12 anys)

COM CREIXEM EN VIRTUTS

ÉS EL QUE SOM

Icona inscripcions
Icona inscripcions

Inscripcions pel curs

2023-2024

"Pare, vull que els qui m’has confiat estiguin amb mi allà on jo estic."

Jn 17,24

Projecte de catequesi
Icona familia2.png
Icona campament
ICONO FAQ

PROJECTE DE CATEQUESI
El nostre «Pla de vol»

Seguir i estimar cada dia més a Jesús

Projecte de catequesi

Encara que la Primera Comunió és una fita molt important per la vida de tot cristià, a les Parròquies de Montornès del Vallès entenem que rebre Jesús per primera vegada és només part de l'inici de un camí  que dura per tota la vida, per sempre.

Per això, continuem el nostre Pla de vol amb sessions de Postcomunió, amb dos objectius principals: el primer que els nens coneguin i estimin més a Jesús, i que a més a més, tinguin el seu grup, on puguin compartir amistat i contuinar creixent en virtuts.

Al vídeo (1 minut) pots mirar la nostra proposta integral, on els nens i adolescents puguin continuar cap a la felicitat que no s'acaba mai...

 

Recorda: si els teus fills no estan batejats o no han fet la Primera Comunió, estaran amb els nens del seu grup. Només els hi donarem una atenció personalitzada en funció de la seva situació! :)


Pla

Mira el vídeo

PROJECTE DE CATEQUESI El nostre «Pla de vol»

PROJECTE DE CATEQUESI El nostre «Pla de vol»

Play Video

KTKIDS

Postcomunió 1

Icona preparacio

5è Primària

10-11 anys

KTKIDS

Postcomunió 2

Icona KTKIDS 2

6è Primària

11-12 anys

Icona KTKIDS 2

El nostre enfocament pels nostres KTKIDS.
5 àrees per continuar creixent en virtuts

A les Parròquies de Montornès del Vallès totes les nostres activitats es desenvolupen tenint en compte el que anomenem les 5 àrees del cristià complet, que són les que marquen el nostre estil de vida i el nostre enfocament:

1. Evangelització. La Paraula de Déu i l'Evangeli de Jesús és la nostra brúixola i la base amb la qual treballem tots els nostres missatges i especialment en una etapa on els nens comencen a fer-se preguntes transcendentals.

2. Fraternitat. Continuem fent pinya! Aquí els KTKIDS faran un grup cohesionat i en un ambient segur, i aprendran a acceptar-se i estimar-se tal com són. I a continuar sent conscients que formen part de l'Església i la comunitat.

3. Servei. A contracorrent al món que sempre els col·loca al centre de tot, treballem perquè també pensin en els altres. No cal fer grans serveis: petits detalls entre els companys i a casa.

4. Formació. Com que ningú pot estimar allò que li hes desconegut, treballem en una formació profunda i divertida alhora perquè coneguin millor tot el relacionat amb Jesús.

5. Pregària. Connectar amb Déu a través de la pregària els ajudarà a saber-se estimats; a descobrir que poden confiar en Déu i agrair i a saber que Déu a vegades no parla amb paraules i s'ha d'aprendre a escoltar amb el cor.

IMG_20210701_144823Canet2021.jpg
Família Postcomunió.jpg
Icona familia2.png

El vostre paper com pares. El paper de la vostra família.

És molt important que la Parròquia i la família "juguin sempre en el mateix equip". Que hagi coherència entre el que nosaltres fem i diem i el que vosaltres feu i dieu a casa. 

Per això, ens reunim periòdicament amb els pares dels nostres KTKIDS (1 vegada al més) i us invitem a participar amb tota la vostra família a la celebració de la Missa de diumenge. 

Paper pares
+Activitats
IMG_20210630_191509Canet2021.jpg
Campament-01.png

+ Activitats divertides!

Campaments, nits de pelipizza, sortides...

A la Parròquia, a més, organitzem activitats molt pensades i preparades per als nens, com sortides i campaments a l'estiu i pelis a l'hivern (que enguany no s'han pogut realitzar degut a la pandèmia). L'objectiu és, entre altres coses, que els nois s'uneixin més com a grup, fomentant la diversió sana, l'estimació mútua i el compartir com a germans. 

Edge2.jpeg

I en acabar KTKIDS?

Descobreix què passa en EDGE, la següent etapa del nostre definitiu Pla de vol... (I sense clickbait!!!)*

*Si no saps el que és clickbait i tens un adolescent molt tecnològic a prop pregunta-li, et dirà què és ;)

ICONO FAQ

FAQS

Preguntes freqüents

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

1. El meu fill no està batejat /no ha fet la Comunió, puc inscriure'l a catequesi?

Baptisme

Sí... treballarem amb ell de manera específica per tal que pugui batejar-se i/o fer la Primera Comunió.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

2. És Obligatori anar a Missa els diumenges?

Parroquia Sant Sadurni

A l'Església catòlica no obliguem a ningú a fer res que no vulgui fer. Però és important que els nens estiguin familiaritzats amb la Missa. Anar a Missa no és una cosa que es fa "perquè fas catequesi" es fa perquè és part esencial de la nostra vida com catòlics.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

3. Els cursos de catequesi tenen un cost?
euro.png

Només us demanem una petita quota anual per cobrir els llibres i el material didàctic que fem servir durant les formacions. No és res, comparat amb el que es paga als esports o a les acadèmies d'idiomes...

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

4. Els meus fills tenen partits els diumenges i mai no poden anar a Missa... que fem?
Icona futbol

A les Parròquies de Montornès tenim diverses opcions per anar a la Missa dominical, dissabtes a la tarda o els diumenges (A l'apartat d'Horaris de Missa tens tota la informació). Encara que anar a Missa amb els companys de catequesi fa que el grup es cohesioni encara més.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

5. És obligatori anar a les reunions de pares i involucrar-nos?
conversation.png

És fonamental que vosaltres, com pares, us involucreu en la formació i creixement dels vostres fills en la fe. És molt important que hi hagi coherència entre el que nosaltres diem i el que vosaltres feu i dieu a casa. Nosaltres som part del vostre equip, i com equip, hem de traballar conjuntament.

FAQS
informacion Blanc.png

Necessites més informació sobre els cursos de Catequesi i el nostre projecte d'Iniciació Cristiana?

bottom of page