O6I21C0.jpg

EDGE

Adolescents de 12-14 anys

COM CREIXEM

EN VIRTUTS

ÉS EL QUE SOM

"Veniu i ho veureu."

Jn 1,39

Pla de vol.png
familia _NOU NEGRE.png
Sant Esperit.png
FAQs.png

Pla de vol

En aquestes edats moltes vegades tenen més pes el que els hi diuen els amics, els youtubers o els influencers que els adults. És un moment de canvis i d'inseguretats, d'aprendre a acceptar-se a ells mateixos, descobrir que és possible ser autèntics i, si cal, ser diferents. Per això els adolescents necessiten vincles d'amistat forta i sana.

Com a Església sabem que això és súper important per vosaltres. Voleu que els vostres fills estiguin en un lloc segur, en un ambient sa, on puguin sentir-se acceptats i lliures. Un ambient alegre i de confiança on siguin estimats i on aprenguin a estimar.

A les Parròquies de Montornès continuem el nostre Pla de vol amb les sessions d'Edge (marge), on podran continuar compartint amistat amb "els seus"; creixent en virtuts, aprofundint en el sentit de la vida i madurant en la fe. Volem joves que siguin veritables followers de Jesús i que no es conformin amb donar-li un simple "like"!

En el vídeo (1 minut) pots veure la nostra proposta, on els nens i adolescents poden continuar caminant i creixent cap a la felicitat que no s'acaba mai...

 

Recorda: Si els vostres fills no estan batejats o no han fet la Primera Comunió, estaran amb els nens del seu grup i de la seva edat. Només els hi donarem una atenció personalitzada en funció de la seva situació! :)


 

Mira el vídeo

EDGE 1

1r d'ESO

12-13 anys

EDGE 2

2n d'ESO

13-14 anys

O6I0UX0.jpg

El nostre enfocament pels adolescents.

5 àrees definitives per connectar amb Déu i els amics.

Totes les activitats que fem a les Parròquies de Montornès del Vallès estan enfocades des de 5 àrees, que donen forma al que anomenem "cristià complet". Perquè en un món en el què tot està hiperconnectat, també ells connectin amb el que és realment important. Aquesta és la manera com enfoquem la formació pels nostres adolescents:

1. EVANGELITZACIÓ. Treballem amb la Paraula de Déu (la Bíblia), però no des d'un punt de vista teòric. Es tracta de que els nois la facin seva i la connectin amb el seu present.

2. FRATERNITAT. Un grup cohesionat és súper important! Per això a cada sessió treballem l'acolliment, la cohesió de grup i l'amistat. Cada membre del grup és molt important. Tothom és estimat, i això els uneix molt.

3. SERVEI. Ajudar i posar les seves qualitats i virtuts al servei dels altres, en tots els ambients on els nois estiguin. Treballem amb la disposició d'ajudar, de fer més fàcil la vida als altres. 

4. FORMACIÓ. La Religió no és avorrida. Aquí donem una formació profunda i, alhora, divertida i completament connectada amb el que viuen el nois i noies d'avui en dia! 

5. PREGÀRIA. Fem silenci i preguem. Quan sovint tot és soroll, els ajudem a connectar amb Déu, a entendre els seus missatges. Déu no fa servir WhatsApp, Xarxes Socials o emojis, però ens parla sempre. Volem que siguin els seus followers, els seus amics de veritat!

El vostre paper com PARES.

El paper de la vostra FAMÍLIA.

És molt important que la Parròquia i la família "juguin sempre en el mateix equip". Que hi hagi coherència entre el que nosaltres fem i diem i el que vosaltres feu i dieu a casa. 

Per això, ens trobem periòdicament amb els pares dels nois d'Edge per fer una catequesi fazmiliar (1 vegada al mes) i us convidem a participar amb tota la vostra família a la celebració de la Missa de Diumenge. 

696.jpg
 
Lifeteen_20190710_104221.jpg

+ Activitats divertides!

Campaments, nits de pelipizza, sortides...

A la Parròquia, a més, organitzem activitats molt pensades i preparades per als nens, com sortides i campaments a l'estiu i pelis a l'hivern (que enguany no s'han pogut realitzar degut a la pandèmia). L'objectiu és, entre altres coses, que els nois s'uneixin més com a grup, fomentant la diversió sana, l'estimació mútua i el compartir com a germans. 

 
Confirmacio Montornes.JPG

CONFIRMACIÓ

La Confirmació és el tercer sagrament d'Iniciació Cristiana -juntament amb el Baptisme i l'Eucaristia- que com el seu nom indica, confirma i reafirma en els pre-adolescents la seva fe i el seu estil de vida cristiana. Amb la Confirmació  els joves són enfortits amb el do de l'Esperit Sant. 

Aquest sagrament el reben en acabar l'etapa d'Edge, encara que la catequesi continua... Perquè un cristià no va sol per la vida, sinó en grup, en comunitat.

 
Joves_Montornès.jpg

I en acabar EDGE?

Descobreix què passa a LIFETEEN, la següent etapa del nostre Pla de vol...

(I sense clickbait!!!)*

*Si no saps el que és clickbait i tens un adolescent molt tecnològic a prop pregunta-li, et dirà què és ;)

FAQs.png

FAQS

Preguntes freqüents

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

1. El meu fill no està batejat/no ha fet la Comunió, puc inscriure'l a catequesi?

I tant! Treballarem amb ell de manera específica per tal que pugui batejar-se i fer la Primera Comunió, ja que no es pot rebre la Comunió sense estar batejat.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

2. És obligatori anar a Missa els diumenges?

A l'Església catòlica no obliguem a ningú a fer res que no vulgui fer. Però és important que els nens estiguin familiaritzats amb la Missa. Anar a Missa no és una cosa que es fa "perquè fas catequesi" es fa perquè és part esencial de la nostra vida com catòlics.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

3. Els cursos de catequesi tenen un cost?

Només us demanem una petita quota anual per cobrir els llibres i el material didàctic que fem servir durant les formacions. No és res, comparat amb el que es paga als esports o a les acadèmies d'idiomes...

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

4. Els meus fills tenen partits els diumenges i mai no poden anar a Missa... que fem?

A les Parròquies de Montornès tenim diverses opcions per anar a la Missa dominical, dissabtes a la tarda o els diumenges (A l'apartat d'Horaris de Missa tens tota la informació). Encara que anar a Missa amb els companys de catequesi fa que el grup es cohesioni encara més.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

6. És obligatori anar a les reunions de pares i involucrar-nos?

És fonamental que vosaltres, com pares, us involucreu en la formació i creixement dels vostres fills en la fe. És molt important que hi hagi coherència entre el que nosaltres diem i el que vosaltres feu i dieu a casa. Nosaltres som part del vostre equip, i com equip, hem de traballar conjuntament.

 

Necessites més informació sobre els cursos de Catequesi i el nostre projecte d'Iniciació Cristiana?

Parròquia de Sant Sadurní

Camí Antic de Martorelles, 3. 08170

Montornès del Vallès

santsadurni534@bisbatdeterrassa.org

Tel: 93 568 01 46

Parròquia Mare de Déu del Carme 

Plaça de l’església, s/n. 08170

Montornès del Vallès

mdcarme533@bisbatdeterrassa.org

Tel: 93 568 01 46

La família

en el centre

  • Facebook Parròquies Montornès
  • YouTube Parròquies Montornès
  • Instagram Parròquies Montornès

Webs amigues

Logo Arguments
logo-lifeteen-spain.png
Rezando voy.jpeg
logo-bisbat-de-terrassa.png
Mathernity.png
Caritas_Diocesana_Terrassa fons vermell.
en-header-with-gradient.png
bible.png
Catalunya Cristiana.jpeg
LOGO e cristians.jpg
Aleteia.PNG

© 2020 per Parròquies Montornès

Icones: Flaticon www.flaticon.es / Imatges: www.unsplash.com www.pexels.com

www.cathopic.com

Avís legal