top of page
Edge2.jpeg
Projecte de catequesi

EDGE

Adolescents de 12-14 anys

COM CREIXEM

EN VIRTUTS

ÉS EL QUE SOM

Icona inscripcions Edge

Inscripcions pel curs

2023-2024

"Veniu i ho veureu."

Jn 1,39

PROJECTE DE CATEQUESI
El nostre «Pla de vol»

Projecte de catequesi

En aquestes edats moltes vegades tenen més pes el que els hi diuen els amics, els youtubers o els influencers que els adults. És un moment de canvis i d'inseguretats, d'aprendre a acceptar-se a ells mateixos, descobrir que és possible ser autèntics i, si cal, ser diferents. Per això els adolescents necessiten vincles d'amistat forta i sana.

Com a Església sabem que això és súper important per vosaltres. Voleu que els vostres fills estiguin en un lloc segur, en un ambient sa, on puguin sentir-se acceptats i lliures. Un ambient alegre i de confiança on siguin estimats i on aprenguin a estimar.

A les Parròquies de Montornès continuem el nostre Pla de vol amb les sessions d'Edge (marge), on podran continuar compartint amistat amb "els seus"; creixent en virtuts, aprofundint en el sentit de la vida i madurant en la fe. Volem joves que siguin veritables followers de Jesús i que no es conformin amb donar-li un simple "like"!

En el vídeo (1 minut) pots veure la nostra proposta, on els nens i adolescents poden continuar caminant i creixent cap a la felicitat que no s'acaba mai...

 

Recorda: Si els vostres fills no estan batejats o no han fet la Primera Comunió, estaran amb els nens del seu grup i de la seva edat. Només els hi donarem una atenció personalitzada en funció de la seva situació! :)


Pla i enfocament

Mira el vídeo