top of page
Edge2.jpeg
Projecte de catequesi

EDGE

Adolescents de 12-14 anys

COM CREIXEM

EN VIRTUTS

ÉS EL QUE SOM

Icona inscripcions Edge

Inscripcions pel curs

2023-2024

"Veniu i ho veureu."

Jn 1,39

Projecte de catequesi
Icona familia2.png
Campament-01.png
Icona Confirmació.png
ICONO FAQ

PROJECTE DE CATEQUESI
El nostre «Pla de vol»

Projecte de catequesi

En aquestes edats moltes vegades tenen més pes el que els hi diuen els amics, els youtubers o els influencers que els adults. És un moment de canvis i d'inseguretats, d'aprendre a acceptar-se a ells mateixos, descobrir que és possible ser autèntics i, si cal, ser diferents. Per això els adolescents necessiten vincles d'amistat forta i sana.

Com a Església sabem que això és súper important per vosaltres. Voleu que els vostres fills estiguin en un lloc segur, en un ambient sa, on puguin sentir-se acceptats i lliures. Un ambient alegre i de confiança on siguin estimats i on aprenguin a estimar.

A les Parròquies de Montornès continuem el nostre Pla de vol amb les sessions d'Edge (marge), on podran continuar compartint amistat amb "els seus"; creixent en virtuts, aprofundint en el sentit de la vida i madurant en la fe. Volem joves que siguin veritables followers de Jesús i que no es conformin amb donar-li un simple "like"!

En el vídeo (1 minut) pots veure la nostra proposta, on els nens i adolescents poden continuar caminant i creixent cap a la felicitat que no s'acaba mai...

 

Recorda: Si els vostres fills no estan batejats o no han fet la Primera Comunió, estaran amb els nens del seu grup i de la seva edat. Només els hi donarem una atenció personalitzada en funció de la seva situació! :)


Pla i enfocament

Mira el vídeo