top of page
O68Z3N0.jpg
Icona Despertar

AMICS DE JESÚS

DESPERTAR-ENCONTRE-INICIACIÓ

Nens de 7 a 10 anys

COM CREIXEM EN VIRTUTS

ÉS EL QUE SOM

inscripcions Primera Comunió
Inscripcions Primera Comunió

Inscripcions pel curs

2021-2022

"Deixeu que els infants vinguin a mi. No els ho impediu, perquè el Regne de Déu és dels qui són com ells."

Mt 19,14

Projecte de catequesi
Icona familia2.png
Campament-01.png
Icona Missa
ICONO FAQ

PROJECTE DE CATEQUESI
El nostre «Pla de vol»
Descobrir, trobar i estimar Jesús

Projecte de catequesi

A les Parròquies de Montornès del Vallès continuem la Iniciació Cristiana, preparant els batejats per a rebre a Jesús en la Primera Comunió, a partir dels 7 anys (2n de Primària). Es tracta d'un plantejament integral que, si es fa bé, és coherent i harmònic, i que abraça tota la família: pares i fills.


El nostre primer objectiu no és que facin la Primera Comunió (que està molt bé i forma part del nostre projecte). La idea és que els nens SIGUIN veritables amics de Jesús i que aquesta relació la visquin amb naturalitat en tots els àmbits de la seva vida: a casa, a l'escola, a l'esport... Al vídeo (1 minut) trobaràs l'explicació completa del nostre projecte.

S els teus fills no estan batejats, estaran amb els nens de la seva edat.

I a tots els intentem de donar una atenció personalitzada en funció de la seva situació! :)

Mira el vídeo

PROJECTE DE CATEQUESI El nostre «Pla de vol»

PROJECTE DE CATEQUESI El nostre «Pla de vol»

Play Video
Pla i enfocament

AMICS DE JESÚS
Despertar

Icona Despertar

2n Primària

7-8anys

AMICS DE JESÚS
Encontre

Icona Encontre

3r Primària

8-9 anys

AMICS DE JESÚS
Iniciació

Icona Missa

4t Primària

9-10 anys

O71XLL0.jpg
conversation.png

El nostre enfocament

5 àrees bàsiques per ser un cristià complet... des de la infantesa

Aquesta primera etapa que dura 3 anys (a partir de 2n de Primària) prepara als nens des d'un pla espiritual, de manera dinàmica i alegre.

Les nostres catequesis donen una profunda formació en continguts que inclou:

 1. Evangelització. Compartim amb els nens la bona notícia de l'Evangeli, la Paraula de Jesús que ens estima incondicionalment. I animem als infants a parlar-ne a casa i al carrer.
   

 2. Formació. Només s'estima el que es coneix. Per això els ensenyem a descobrir Jesús, a trobar-se amb Ell i a estimar-Lo.
   

 3. Fraternitat. Fem família! Ser cristià consisteix a estimar als altres com germans. Aquí cuidem que els nens s'estimin entre ells, com a germans, i de mica en mica van formant el seu grup d'amics. Un grup cohesionat i amb Jesús com a guia i formant part de l'Església universal.
   

 4. Servei. Vivim en un món egoista en què als nens moltes vegades se'ls ensenya a pensar només en ells mateixos. Aquí treballem perquè pensin en els altres, especialment a casa i a l'escola. El servei, estar disposats a ajudar sempre, és una virtut que transmetem.
   

 5. Pregària. Aprofundim perquè desenvolupin una connexió directa i personal amb Déu, sabent-se estimats pel Pare, reconeixent a la Mare de Déu com mare seva i segurs que poden demanar però també agrair tot el que reben cada dia. Per mitjà dels Oratoris, als que els pares poden asistir, s'inicien en la pregària. A poc a poc coneixen les diverses presències de Déu (al cel, a la natura, a l'església, en la Bíblia, a l'altar, en el Sagrari, en l'altre...). I aquella estona tranquil·la de pregària esdevé un encontre amb la presència amorosa de Jesús, que és viu i que ens acompanya en tot moment. 

Mira una de les nostres sessions de catequesis 

Aquesta és una de les nostres catequesis abans de la pandèmia de la Covid -19. Molt aviat podràs veure una sessió semblant a aquesta amb totes les mesures de seguretat!