alechavzz-1573676050717-cathopic_edited.

INSCRIPCIONS
DE
PRIMERA COMUNIÓ
2020

Qué important és transmetre la fe als fills!

"Parla’n a casa i tot fent camí, quan te’n vagis al llit i quan et llevis."

Deut 6,6-7

Aquí va la intro de Mn. Oriol 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam euismod aliquet turpis, quis laoreet velit pulvinar non. Nulla mollis et massa sit amet eleifend. Mauris nunc neque, egestas mollis congue ac, vestibulum a ligula. Vestibulum massa nulla, pretium quis neque eget, venenatis rhoncus lacus. Pellentesque ante nisi, rutrum et rutrum eget, laoreet sit amet lectus. Proin convallis, nibh sed placerat euismod, neque magna mattis massa, feugiat tempor risus ex ut lectus. Nulla auctor malesuada eleifend. Duis aliquam lorem odio, id imperdiet sapien tempus at. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Praesent ac lacinia lacus. Suspendisse quis euismod nibh, eget consectetur velit.

Cursos Matrimonis.png
pregunta (1).png
Equipo manos.png
FAQs.png

Programa i objectius

Activitats divertides_Montornes

Estimar Jesús

Estimar als Germans

Crèixer en virtuts

El programa de catequesi de Primera Comunió de les Parròquies de Montornès del Vallès té una duració de 3 anys i consisteix en...
 

 1. Primer any

 2. segon any

 3. tercer sny...

Aquí faria un mini resum del document que estaves fent... i després maquetaria, si et sembla ok, el text que estaves fent!

 

Mira una de les nostres sessions de catequesis de Comunió

Les nostres catequesis són participatives i interactives i a la vegada profundes. L'enfocament inclou diversió, cohesió de grup, reflexió i pregària. Evidentment, adaptarem les nostres catequesis en funció de les restriccions de seguretat a partir de la pandèmia de la Covid-19, però sense perdre l'essència dels nostres principis.

 Després de donar-nos la benvinguda, ens expliquen com serà la dinàmica. 

Perquè fer Primera Comunió

Per què fer la Primera Comunió?

T'has plantejat per què vols que els teus fills facin la Primera (i la segona i la tercera i a l'infinit...) Comunió? 

Fer la Primera Comunió no hauria ser una decisió dels nens. Molts pares donen als seus fills l'opció de triar si volen fer-la o no (a molts nens no els agraden les verdures, però són bones per a ells...). Fer la Comunió no són tres anys de catequesi, posar-se un vestit especial, organitzar una festa o rebre regals. Fer la Primera Comunió és part d'un estil de vida, d'una manera de ser i de pensar. Una manera de viure i pertànyer a la comunitat cristiana PER TOTA LA VIDA, PER SEMPRE... Així que et donem solament tres bones raons de per què els nens haurien de fer la Primera Comunió, encara que n'hi ha moltes més...

 1. Perquè és el millor regal que els hi podeu donar... La fe és un regal impressionant que canvia a les persones i les fa millors. Ajudar als fills a conèixer a Déu els farà més feliços, sabent que no solament tenen una família que els estima, sinó que pertenyen a una gran família que és l'Església  i que Déu, la Mare de Déu i el sants els estimen i són amb ells sempre.
   

 2. Perquè estan amb persones amb idees semblants a les vostres. En aquest mon, on sembla que tot s'hi val i on reben tot el temps imputs moltes vegades contraris al que ens agrada per nosaltres i per la nostra família, és important que els nens tinguin referents sans i amistats on i per crèixer. Això no significa que els aillem del que passa al seu voltant. És una manera de estar tranquils perquè sabem que estàn en un espai sà i segur.
   

 3. Perquè aprendran coses noves i importants... És bàsic que els nens tinguin aprenentatges sòlids i en virtuts. A les catequesis,  xarles i activitats que es fan pels nens i les famílies, treballem en coneixement propi i en virtuts per crèixer en l'amor envers ells mateixos, les altres persones i Déu. No ens referim a un amor egoïsta. Tot el contrari! Busquem que els nens traballlin i visquin envoltats en un amor generòs, sincer i respectuòs de Déu que ens estima incondicionalment i d'ells mateixos, com fills de Déu i obra preciosa de les seves mans. Amb aquesta base, poden estimar, llavors, els altres.

 

El nostre equip de catequistes

Liderat per Mn. Oriol, el nostre equip de catequistes està format per persones amb formació i experiència en la transmissió de la fe i les virtuts. Tots els nostres catequistes compleixen amb la llei i dispossen del Certificat de Delictes de Naturalesa Sexual, exigit pel Ministerio de Justicia del Gobierno de España. 

 

Si vols parlar amb Mn. Oriol o qualsevol de les nostres catequistes, posa't en contac-te a través del formulari.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

 

1. El meu fill no està batejat, puc inscriure'l a catequesi de Primera Comunió?

Sí... treballarem amb ell de manera específica per tal que pugui batejar-se i fer la Primera Comunió, ja que no es pot rebre la Comunió sense estar batejat.

2. És Obligatori anar a Missa els diumenges?

A l'Església catòlica no obliguem a ningú a fer res que no vulgui fer. Però és important que els nens estiguin familiaritzats amb la Missa, on es realitza el sagrament que volen rebre. Anar a Missa no és una cosa que es fa "perquè fas catequesi" es fa perquè és part esencial de la nostra vida com catòlics.

3. Els cursos de catequesi tenen un cost?

Solament us demanem una petita quota anual per cobrir els llibres i el material didàctic que fem servir durant les formacions.

4. Els meus fills tenen partits els diumenges i mai no poden anar a Missa... que fem?

Aquí Mossèn, saps el que jo posaria... prioritzar el més important, però, up to u. :)

5. Per què ara la catequesis de Primera Comunió dura 3 anys?

Considerem que és MOLT IMPORTANT que els nens tinguin una formació sòlida,  coneixements i experiències de fe, adaptades a la seva edat, abans de rebre el sagrament fonamental de la fe catòlica.

6. És obligatori anar a les reunions de pares i involucrar-nos?

És fonamental que vosaltres, com pares, us involucreu en la formació i creixement dels vostres fills en la fe. Si no hi ha coherència entre el que nosaltres i vosaltres feu i dieu a casa, no té sentit que els nens vinguin a catequesi.

Si tens més preguntes, posa't en contacte amb nosaltres!

135569.jpg

I si tot està clar...

Apunteu-vos al formulari d'inscripció!

Ens agradarà molt contribuir al creixement en l'amor a Déu i als germans dels vostres fills! Ens encantarà que formeu part activa d'aquesta comunitat!

Parròquia de Sant Sadurní

Camí Antic de Martorelles, 3. 08170

Montornès del Vallès

santsadurni534@bisbatdeterrassa.org

Tel: 93 568 01 46

Parròquia Mare de Déu del Carme 

Plaça de l’església, s/n. 08170

Montornès del Vallès

mdcarme533@bisbatdeterrassa.org

Tel: 93 568 01 46

La família

en el centre

 • Facebook Parròquies Montornès
 • YouTube Parròquies Montornès
 • Instagram Parròquies Montornès

Webs amigues

catholic-link-logo_2x.png
logo-mises.org.png
Logo Arguments
logo-lifeteen-spain.png
Rezando voy.jpeg
logo-bisbat-de-terrassa.png
Mathernity.png
Caritas_Diocesana_Terrassa fons vermell.
en-header-with-gradient.png
bible.png
Catalunya Cristiana.jpeg
LOGO e cristians.jpg
Aleteia.PNG

© 2020 per Parròquies Montornès

Icones: Flaticon www.flaticon.es / Imatges: www.unsplash.com www.pexels.com

www.cathopic.com

Avís legal