top of page
FRATERNITAT.png
Icono GPS Montornes.png

UN PAS +

GPS Febrer
(Guia Per Seguir Avançant)

Activem les 5 àrees de la nostra visió

Activitats joves_blanc.png

FRATERNITAT

La confiança és clau en la nostra manera de ser

81.jpg
024-friends.png

TU ETS ESSENCIAL A LA NOSTRA FAMÍLIA

A les Parròquies de Montornès et necessitem! Si vols col·laborar en qualsevol de les nostres activitats, només cal que parlis amb Mossèn Oriol o amb qualsevol de l’Equip de Nova Evangelització! Ens encantarà que et sumis!

Tu pots aportar moltíssim a la nostra comunitat!

120.jpg
Grups de fe i vida

FORMA EL TEU GRUP PETIT

«TOTS TENIM AMICS DE TOTA LA VIDA PERÒ AL GRUP PETIT HE TR0BAT AMICS QUE JA SÓN FAMÍLIA»

Sergio (Membre d’un grup petit)

Una de les nostres propostes per a tu, per a que puguis créixer en Fraternitat és que formis part d’un Grup Petit. Aquests grups estan formats per persones que tenen alguna cosa en comú —matrimonis amb fills, dones amb fills petits, vídues, jubilats...—, que es reuneixen per parlar i fer activitats, compartint la fe i la vida, i creant vincles d’afecte i amistat sincers.  

Icona confessio.png

Si t’agrada la idea, comenta-li al mossèn

GRUP PETIT

5 CONSELLS per créixer en FRATERNITAT

 1. SALUDA. Abans de la Missa, quan portis als nens a catequesi, si et trobes algú que has vist a la parròquia pel carrer... Que les mascaretes no ens impediexin ser amables i cordials.
   

 2. TRENCA EL GEL. I queda’t un moment després de Missa, quan vinguis a deixar als nens a catequesi o quan els vinguis a buscar... és una oportunitat de trobar persones maques, i potser, nous amics.
   

 3. OBRE EL COR. Si ja formes part d’aquesta comunitat, sigues acollidor amb les persones que vegis que acaben d’arribar. Per exemple, nous pares de catequesi.
   

 4. SUMA’T.  Planteja’t formar part d’un grup petit.
   

 5. SIGUES FAMÍLIA. Demana o oferireix ajuda als altres amb petits gestos (recorda que l’Església és una família i que estem per ajudar-nos).

bottom of page