Evangelització.JPG
Vocacions.png

UN PAS +

GPS Maig
(Guia Per Seguir Avançant)

Activem les 5 àrees de la nostra visió

Evangelització

Evangelització

Compartim el tresor de la fe amb tothom

Evangelització

EN BUSCA DEL TRESOR

Tots busquem llocs, grups o persones amb qui estar a gust, amb qui compartir la vida, amb qui tenir una vertadera amistat. Si al Maps busques «parròquia» o «església», el mapa se t’omplirà de milers d’icones amb una creu. En realitat, allà hi tens un tresor; només cal que el descobreixis i, quan ho hagis fet, només desitjaràs compartir-lo amb altres. Per què? Perquè en una parròquia hi pots trobar tot això que surt a la imatge. Fes el pas!   

Imatge Evangelització GPSV2.png
Icono Mossèn Oriol Gil Termes

Mira el post de Mossèn Oriol

«EN BUSCA DEL TESORO»

Evangelització MAIG.png

MAIG... UN TRESOR QUE NO POTS GUARDAR-TE

Quan alguna cosa et va bé, oi que vols que els que estimes la provin? Això és evangelitzar: compartir la teva experiència de Déu i d’Església amb els altres. 

La idea és parlar de l’amor de Déu amb els que estimem.

Feligresos Montornès
Feligresos Montornès
Feligresos Montornès
Feligresos Montornès
Feligresos Montornès
Feligresos Montornès
Feligresos Montornès
Feligresos Montornès
Feligresos Montornès

TU (SÍ, TU!), POTS EVANGELITZAR

Fes UN PAS +!

Compartir amb els altres la teva experiència pot ajudar-los a viure una vida més completa i més feliç... Com pots fer-ho? 

 • Si ets un pare de família i els teus fills formen part dels grups de la Parròquia, pots convidar als teus familiars o amics perquè apuntin els seus fills.

 • Reenviant els whatsapps, posts, newsletters i campanyes que t’enviem des de
     la Parròquia.

 • Convida i/o queda amb un familiar o amic per venir a Missa.

 • Explica què fem a la Parròquia, en converses amb altres pares, i diga’ls com els va de bé als teus fills.

Virgen Maria con Flores

MARIA

La nostra «estrella evangelitzadora»

Al maig, la Mare de Déu és protagonista,  Ella és el nostre model d'evangelització, ja que sempre ens porta cap a Jesús.

5 CONSELLS per créixer en EVANGELITZACIÓ

 1. Fora vergonya! Parla de la teva fe d’una manera natural i senzilla.

 2. Troba la persona, el moment i el lloc... No es tracta de que parlis de Déu i la teva experiència de fe amb tothom i en moments o ambients on saps que no t’escoltaran. Sigues assertiu!

 3. La teva manera de ser diu molt! Si parles de Déu, però després critiques a l’Església, als mossens, a la gent; si parles de Déu i no intentes fer un canvi de vida, les paraules que diguis seran paraules buides.

 4. Comença a casa. Amb els teus fills, amb el teu marit/muller, amb els teus pares i amics i familiars més íntims, amb els que els hi tinguis més confiança.

 5. Sigues una persona alegre. No hi ha millor manera de transmetre l’amor que Déu ens té que una actitud positiva davant la vida. Com va citar el Papa Francesc: «Un cristià que no és alegre no dona testimoni de la resurrecció de Jesucrist».