top of page

12 de març de 2023
Tercer Diumenge de Quaresma

​Àrea de La Nostra Visió: Evangelització

Evangelització

«Compartim el tresor de la fe amb tothom»

Jesus i Samaritana.png
Jesus i Samaritana.png

De què va l’evangeli?

Jn 4,5-42

Jesús es troba amb una dona samaritana a la vora d’un pou, amb la qui conversa i li explica que és el Messies. Ella creu i li comunica a tothom que l'ha conegut. Gràcies a ella molts creuen també en el Senyor.

Un missatge clau de l'Evangeli?

«Molts dels samaritans d’aquell poble van creure en Jesús per la paraula de la dona, que assegurava: ‘M’ha dit tot el que he fet’».

(Jn 4,39)

(si vols llegir l'Evangeli sencer ves aquí)

Què em pot dir a mi l'Evangeli?

Quan coneixem a Jesús, és impossible guardar-se per a un mateix aquest tresor! Primer, la samaritana parla amb Jesús, després comunica a tothom que s’ha trobat amb el Senyor!

Què m’interpel·la d’aquest evangeli?

Per poder parlar de Jesús, un s’ha de trobar amb Ell i «parlar» amb Ell. M’he trobat amb Jesús «realment» o només és una tradició de la meva família? I si m’hi he trobat, parlo amb Ell, prego? El comparteixo? Només soc cristià quan vaig a l’església o en tots els aspectes de la meva vida? Em porto com a cristià amb tota naturalitat en els meus ambients o amago la meva fe?

2 idees per a la setmana

1. Parla de Jesús i prega naturalment amb la teva família, especialment amb els teus fills (si en tens).

 

2. Convida algú a la Parròquia! Tenim moltes activitats tot el curs per a nens i adults! Aquest mes tindrem el Taller del Perdó i Missions familiars al llarg de la Setmana Santa... Potser puguis ajudar que Jesús li canviï la vida a algú que coneixes i estimes...

Torna a la pàgina de Quaresma
bottom of page