top of page
IMG_20210727_110937.jpg
Projecte de catequesi

LIFETEEN

Adolescents de 14-16 anys

COM CREIXEM

EN VIRTUTS

ÉS EL QUE SOM

Inscripcions Lifeteen
Icona inscripcions Lifeteen

Inscripcions pel curs 

2023-2024

"Viviu sempre contents en el Senyor."
Fl 4,4

Projecte de catequesi

PROJECTE DE CATEQUESI
El nostre «Pla de vol»

A les Parròquies de Montornès del Vallès, formem joves moderns i profunds. Alegres, cohesionats entre els membres del seu grup, oberts a altres joves que vulguin sumar-se al nostre projecte i compromesos amb la seva comunitat parroquial i amb la seva família.

 

Entenem que els joves necessiten d'àncores fermes, que els ajudin a aprofundir en la seva identitat personal dintre del món i com a cristians, en un moment vital on l'idealisme i els desitjos de canviar el món són clau.

Treballem amb ells en totes les dimensions de la persona i els guiem cap a Jesucrist, amb l'Eucaristia com a centre, i amb Maria a com mare i intercessora. Transmetem la fe i els guiem cap a Jesucrist, que transforma els seus cors i les seves ments, i fa treure la millor versió d’ells mateixos.  

Volem joves que siguin veritables followers de Jesús i que no es conformin amb donar-li un simple "like"!

Al vídeo (1 minut) pots mirar la nostra proposta, on els nens i adolescents poden continuar caminant i creixent cap a la felicitat que no s'acaba mai...

 

Recorda: Si els vostres fills no estan batejats o no han fet la Primera Comunió, estaran amb els nens del seu grup i de la seva edat. Només els hi donarem una atenció personalitzada en funció de la seva situació! :)


Pla i enfocament

Mira el vídeo

PROJECTE DE CATEQUESI El nostre «Pla de vol»

PROJECTE DE CATEQUESI El nostre «Pla de vol»

Play Video

LIFETEEN

Icona Lifeteen2

4t d'ESO a 2n de Batxillerat

15-18 anys

Trobades DIVENDRES/20:15-21:30 

Joves_Montornès.jpg
Icona Lifeteen.png

El nostre enfocament pels adolescents.
5 àrees definitives per joves profunds, moderns i alegres.

Totes les activitats que fem a les Parròquies de Montornès del Vallès estan enfocades des de 5 àrees, que donen forma al que anomenem "cristià complet". Perquè en un món en el què tot està hiperconnectat, també ells connectin amb el que és realment important. Aquesta és la manera com enfoquem la formació pels nostres adolescents:

1. EVANGELITZACIÓ. Treballem amb la Paraula de Déu (la Bíblia), però no des d'un punt de vista teòric. Es tracta de que els nois la facin seva i la connectin amb el seu present.

2. FRATERNITAT. Un grup cohesionat és superimportant! Per això a cada sessió treballem l'acolliment, la cohesió de grup i l'amistat. Cada membre del grup és molt important. Tothom és estimat, i això els uneix molt.

3. SERVEI. Ajudar i posar les seves qualitats i virtuts al servei dels altres, en tots els ambients on els nois estiguin. Treballem amb la disposició d'ajudar, de fer més fàcil la vida als altres. 

4. FORMACIÓ. La Religió no és avorrida. Aquí donem una formació profunda i, alhora, divertida i completament connectada amb el que viuen el nois i noies d'avui en dia! 

5. PREGÀRIA. Fem silenci i preguem. Quan sovint tot és soroll, els ajudem a connectar amb Déu, a entendre els seus missatges. Déu no fa servir WhatsApp, Xarxes Socials o emojis, però ens parla sempre. Volem que siguin els seus followers, els seus amics de veritat!

Icona familia2.png

El vostre paper
com a PARES d'adolescents.

Encara que els vostres fills cada vegada sembli que volen més sols, us necessiten molt en aquesta etapa i es bàsic que hi hagi coherència entre el que nosaltres i vosaltres diem. A més a més, recolzar-se sobre el seu grup d'amics de la parròquia, els ajudarà a sentir-se més segurs, en un món on sembla que tot s'hi val i els vostres fills neden a contracorrent.

Per això, ens reunim periòdicament amb els pares dels nois de Lifeteen (1 vegada al trimestre). A més, us convidem a participar amb tota la vostra família a la celebració de la Missa de diumenge. 

1592.jpg
Paper pares
IMG_20210727_104354.jpg
Campament-01.png

+ Activitats divertides!

Campaments, nits de pelipizza, sortides...

A la Parròquia, a més, organitzem activitats molt pensades i preparades per als nois, com sortides i campaments a l'estiu i pelis a l'hivern . L'objectiu és, entre altres coses, que els nois s'uneixin més com a grup, fomentant la diversió sana, l'estimació mútua i el compartir com a germans. 

+Activitats
ICONO FAQ

FAQS

Preguntes freqüents

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

1. El meu fill no està batejat/no ha fet la Comunió, puc inscriure'l a catequesi?

Baptisme

I tant! Treballarem amb ell de manera específica per tal que pugui batejar-se i fer la Primera Comunió, ja que no es pot rebre la Comunió sense estar batejat.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

2. És Obligatori anar a Missa els diumenges?

Parroquia Sant Sadurni

A l'Església catòlica no obliguem a ningú a fer res que no vulgui fer. Però és important que els nens estiguin familiaritzats amb la Missa. Anar a Missa no és una cosa que es fa "perquè fas catequesi" es fa perquè és part esencial de la nostra vida com a catòlics.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

3. Els cursos de catequesi tenen un cost?
euro.png

Només us demanem una petita quota anual per cobrir el material didàctic que fem servir durant les formacions. No és res, comparat amb el que es paga als esports o a les acadèmies d'idiomes...

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

4. Els meus fills tenen partits els diumenges i mai no poden anar a Missa... que fem?
Icona futbol

A les Parròquies de Montornès tenim diverses opcions per anar a la Missa dominical, dissabtes a la tarda o els diumenges (A l'apartat d'Horaris de Missa tens tota la informació). Encara que anar a Missa amb els companys de catequesi fa que el grup es cohesioni encara més.

FAQS

PREGUNTES FREQÜENTS

6. És obligatori anar a les reunions de pares i involucrar-nos?
conversation.png

És fonamental que vosaltres, com pares, us involucreu en la formació i creixement dels vostres fills en la fe. És molt important que hi hagi coherència entre el que nosaltres diem i el que vosaltres feu i dieu a casa. Nosaltres som part del vostre equip, i com equip, hem de traballar conjuntament.

FAQS
informacion Blanc.png

Necessites més informació sobre els cursos de Catequesi i el nostre projecte d'Iniciació Cristiana?

bottom of page