top of page
IMG_20210727_110937.jpg
Projecte de catequesi

LIFETEEN

Adolescents de 14-16 anys

COM CREIXEM

EN VIRTUTS

ÉS EL QUE SOM

Inscripcions Lifeteen
Icona inscripcions Lifeteen

Inscripcions pel curs 

2023-2024

"Viviu sempre contents en el Senyor."
Fl 4,4

Projecte de catequesi
Icona familia2.png
Campament-01.png
ICONO FAQ
Projecte de catequesi

PROJECTE DE CATEQUESI
El nostre «Pla de vol»

A les Parròquies de Montornès del Vallès, formem joves moderns i profunds. Alegres, cohesionats entre els membres del seu grup, oberts a altres joves que vulguin sumar-se al nostre projecte i compromesos amb la seva comunitat parroquial i amb la seva família.

 

Entenem que els joves necessiten d'àncores fermes, que els ajudin a aprofundir en la seva identitat personal dintre del món i com a cristians, en un moment vital on l'idealisme i els desitjos de canviar el món són clau.

Treballem amb ells en totes les dimensions de la persona i els guiem cap a Jesucrist, amb l'Eucaristia com a centre, i amb Maria a com mare i intercessora. Transmetem la fe i els guiem cap a Jesucrist, que transforma els seus cors i les seves ments, i fa treure la millor versió d’ells mateixos.  

Volem joves que siguin veritables followers de Jesús i que no es conformin amb donar-li un simple "like"!

Al vídeo (1 minut) pots mirar la nostra proposta, on els nens i adolescents poden continuar caminant i creixent cap a la felicitat que no s'acaba mai...

 

Recorda: Si els vostres fills no estan batejats o no han fet la Primera Comunió, estaran amb els nens del seu grup i de la seva edat. Només els hi donarem una atenció personalitzada en funció de la seva situació! :)


Pla i enfocament

Mira el vídeo