Visió Montornès_Pregària
Vocacions.png

UN PAS +

GPS Març
(Guia Per Seguir Avançant)

Activem les 5 àrees de la nostra visió

orar.png

Pregària

L’Eucaristia és el nostre estil de vida

Pregària

LA GRAN PREGÀRIA

 

L’Eucaristia és un estil de vida. Si la vivim bé unirem la fe i la vida, la devoció i l’acció, la pregària i el treball, l’amor a Déu i l’amor als altres. El repte és viure bé la Missa, la gran pregària, i portar el que hem vist i sentit al nostre món.

Descarrega els 15 consells per viure l'Eucaristia!

Missa Montornès Vallès
Nens Montornes.jpg

MARÇ...
PARLEM DE JESÚS, PARLEM AMB JESÚS

Aquest mes et proposem aprofundir en la pregària, que no és repetir oracions, sinó tenir un diàleg obert amb Déu cada dia de la nostra vida.

La idea és descobrir que la pregària forma part de la nostra vida diària.

Aquestes són les nostres activitats de Pregària de Març

002-cross.png

Via Crucis

Divendres de Quaresma Dv 5, 12, 19 i 26 març

 

Una bona oportunitat per créixer en delicadesa espiritual. Meditar el camí de Jesús pels carrers de Jerusalem i la seva Passió salvadora, fins a morir a la Creu, ens prepara per a viure bé la Setmana Santa.

 

17:00-17:30

004-saint joseph.png

Novena de Sant Josep

Dj 11-Dj 18 març

 

Va ser el pare de Jesús aquí a la terra i és un sant molt estimat a tota l’Església. El Papa Francesc ha declarat l’any 2021 l’Any de Sant Josep. Per aquest motiu, resarem la novena de Sant Josep just abans de començar totes les Misses, tant si són d’entre setmana com de cap de setmana.

 

Missa de dl a dv |19:30

Església Montornes

Les 24 hores pel Senyor

Dv 12-Ds 13 març

El Papa Francesc ens anima a la reconciliació i a l’adoració. Per tant, tindrem l’enorme oportunitat com a comunitat, de confessar els pecats i d’estar amb Jesucrist, realment present en l’Eucaristia i en el Santíssim Sagrament. Vine a trobar-te amb Jesús i a confessar-te, si vols.

 

Des del divendres a les 17:30 fins a les 21:45

Dissabte de 6 a 17:30

 

Apunta’t per cobrir el torn d’1 hora! Per anotar-se, a la sagristia, el formulari de contacte o per e-mail

Vés al formulari
046-pray.png

Celebració penitencial comunitària 

 Dv 12

 

Si vols cuidar la teva salut espiritual, aquest és el teu dia. Portar una vida en pau amb tothom, dona una serenor que no té preu. Rebràs el perdó de Déu. Ell, que és misericòrdia infinita, ho perdona tot i del tot. Vine i gaudeix de l’experiència renovadora del perdó.

 

Dv 12 de 19:00 a 20:00 i, en acabar, qui vulgui fins les 21:45

2016-5_LT-ConfessionHowTo.jpg
Tardes-amb-jesús.png

Tardes amb Jesús

 

Dg 7 i  21 març

 

Una hora de pregària en silenci, amb música en directe i adoració al Santíssim. La millor manera de començar la setmana.

 

19:00-20:00

Si vols que preguem per una intenció especial o una persona en concret, deixarem una bústia a la parròquia, on podràs apuntar allò pel que vols que preguem. També pots contactar per mail o pel formulari de contacte. Les posarem a l’altar i tots demanarem per la teva intenció, durant les Tardes amb Jesús.

011-bible.png

Taller de lectio divina

 Ds 20 març

 

És necessari resar amb la Paraula de Déu. Però potser no saps com fer-ho? Vine i descobriràs com pregar amb un mètode d’oració mil·lenari. La lectio divina és senzilla, però cal saber com fer els 5 passos.

 

10:00-12:00

Seminarista.png

Dia del Seminari

Dg 21 març

En aquest dia pregarem pels joves que s’estan preparant per a ser sacerdots, al Seminari de la nostra Diòcesi de Terrassa (Vallès Oriental i Vallès Occidental).

 

Tindrem el testimoni d’un seminarista a la Missa de 12:00

cathopic_1489381944618200.jpg

Taller del perdó

Dv 26-Dg 28 març

 

Un taller realitzat pel Toni Piniés, feligrès de la parròquia, casat, pare de família i psicòleg. Ha realitzat aquest taller a la Diòcesi de Dallas (Texas). Una experiència única de reconciliació. Tens rancúnia cap algú des de fa temps, tens ferides del passat, experiències que no has pogut oblidar pel mal que et van fer…? 

palma.png

Diumenge de Rams

Ds 27 i Dg 28 març

Benedicció de rams i Missa solemne de Rams. Amb aquesta celebració començarem la Setmana Santa del 2021 i la podrem celebrar físicament present. La de l’any 2020 la va haver de celebrar cadascú a casa seva, però enguany sembla que la podrem celebrar a la casa de Déu, tots plegats. Visquem-la amb una fe ben renovada!

Sent conscients de tot això, us exhorto a que hi hagi una gran participació, com mai abans. Que celebrem una gran Pasqua!

5 CONSELLS per créixer en PREGÀRIA

  1. Comença cada matí amb el Senyal de la Creu i un Pare Nostre, agraint que inicies un nou dia.

  2. Prega en família, amb els nens, al moment de pujar al cotxe, abans de cada àpat i abans d’anar al llit.

  3. Ofereix a Déu tot el bé que facis cada dia. Que les teves activitats siguin com una pregària a Déu.

  4. Escolta música cristiana al cotxe. Hi ha cançons modernes i molt maques que ajuden a pregar.

  5. Assisteix i participa a les activitats de pregària que s’organitzen a la Parròquia: Missa, Tardes amb Jesús, Viacrucis (durant la Quaresma...).