PARRÒQUIA VIRTUAL

Units en la distància

 COM ENS CUIDEM ENTRE NOSALTRES

ÉS EL QUE SOM

VÍDEOS

El CORONAVIRUS i L'ESGLÉSIA

Missatges propositius i plens d'esperança

Què fas quan la vida es posa difícil? A vegades sentim que la vida s'enfonsa, que les coses es posen lletges. I ens preguntem com viure un temporal així. Quan cal prendre decisions ens adonem que tota ajuda és bona. Però quan venen temps difícils i cal prendre decisions dures, només hi ha una certesa que ens donarà l'estabilitat necessària: la fe en Jesús. Quan la vida no va, pots experimentar que estar ben ancorat en Jesús sí que funciona. Aquí pots trobar sèries de Vídeos i material de suport per a resistir millor tot això.

anclados BLANCO.png

Serie Anclados

5 vídeos - 5 minuts - 5 perfils

VÍDEO 1

Pares de família que han perdut la feina

Aquesta és una sèrie de 5 vídeos de 5 minuts sobre 5 perfils, titulada ANCLADOS. Vol ser un ajut per viure millor diferents situacions de patiment. Perquè el sofriment arriba i no podem canviar-ho, però sí que podem escollir com viure-ho. Hi ha situacions personals que són com un temporal en alta mar. Allà ens cal aquesta estrella polar, per no perdre el nord, i una àncora, que ens ajudi a patir i a resistir el temporal. Aquests vídeos els hem pensat, resat, madurat i parlat amb els membres de l'Equip de la web. Si vols saber més, ja avui t'ofereixo el primer d'ells. Si us plau, comparteix aquest vídeo, perquè hi ha moltes persones que s'han quedat a l'atur i necessiten el seu àncora per tenir esperança.

Vídeo 1
Pares de família que han perdut la feina

1. Emocions

2. El per què del que fem

3. Fixar-se en les coses positives

4. Ser vulnerables o resistents

5. Factors de protecció

6. Com és la gent òptima

VÍDEO 2

Persones que han perdut un ésser estimats en aquests dies

Se t'ha mort algun ésser estimat? És molt dur no haver-los pogut acompanyar o fer-ho com haguessis volgut. Ho sento molt i et acompanyo en el sentiment. És temps de llàgrimes, de pena, perquè és l'etapa del dol. Què puc fer per viure tot això? Qui em podrà donar l'amor i el consol que necessito? En aquest vídeo et comparteixo 4 claus, per si et poden servir. Prego per tu i els teus éssers estimats morts. No oblidem que un dia, amb el retrobament, tindrem una gran alegria.

Vídeo 2
Persones que han perdut un ésser estimat

1. Expressar-se

2. Buscar suports

3. Escriure

4. Elevar una pregària

Molt aviat

VÍDEO 3

Avis dels quals els fills han perdut la feina

Et preocupen els teus fills perquè estan a l'atur o han patit un ERTO? A Espanya s'han donat milers i milers de ERTOs (Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació). Pot ser que siguis pare i avi i veus venir una situació dura per als teus fills i néts. O pot ser que no ho siguis... Vols viure o ajudar a viure millor aquesta situació? Al vídeo trobaràs 4 claus.

Vídeo 3
Avis els fils dels quals han perdut la feina

1. Cura mútua
2. En el dolor, acompanyament
3. Necessiten afecte, calor i amor
4. Augmentar la FE, l'ESPERANÇA i la CARITAT

Molt aviat

VÍDEO 4

Estrangers amb feines precàries

Tens algun conegut o amic estranger que hagi vingut per guanyar-se la vida de forma honrada? Hi ha gent que intenta guanyar-se la vida, "peleándolo", disposats a treballar del que sigui, fins tenint títols universitaris. Quina actitud prendre quan les coses no acaben de sortir? Jesús i la nostra fe tenen alguna cosa a dir per ajudar-te, a tu, o a aquest conegut o amic teu. Al vídeo hi trobaràs 6 claus per prendre una actitud determinada, que pot marcar una diferència en el teu present i en el teu futur. Endavant!

Vídeo 4
Estrangers amb feines precàries
  1. Relacionar-se amb gent bona i honrada

  2. Tenir fe i confiança en Déu

  3. Treballar espiritualment se a un mateix

  4. Aprendre a viure amb poc

  5. El material es queda aquí

  6. Déu escolta els bons i honrats

Molt aviat