Icona comunicació

Premsa

Informació per als mitjans de comunicació

Oferir notícies de manera honesta i transparent

ÉS EL QUE SOM

"La veritat us farà lliures"
                                                                                                       Jn 8,32

Benvingut a la nostra àrea de premsa! Ets un periodista/mitjà de comunicació i vols informació sobre les Parròquies de Montornès? Has arribat al lloc adequat! Descarrega't les nostres notes de premsa i no dubtis a contactar-nos si necessites informació addicional, fotografies de les nostres activitats o alguna entrevista amb Mn. Oriol

Abril 2021

Les Parròquies de Montornès engeguen una campanya per presentar la seva visió

En clau molt actual i moderna, però alhora completament connectada amb principis bíblics i amb el que la gent d’avui en dia necessita, la proposta presentada per Mossèn Oriol i el seu Equip de Nova Evangelització és un avanç cap a una comunitat alegre on tothom pot sentir-se com en família. 

Mossèn Oriol Gil, rector de Montornès del Vallès i l’Equip de Nova Evangelització de les Parròquies de Montornès, van presentar un innovador projecte de Parròquia, que han denominat La nostra Visió. Aquest projecte té com a lema “La teva parròquia: una família alegre, on ens estimem, evangelitzem i compartim la fe i la vida”.

Montornes 1.jpg

Octubre 2020

Torna la KTQUESI a Montornès del Vallès, amb totes les mesures de seguretat

Amb un pla integral d’Iniciació Cristiana, que va des de 2n de Primària a 4t d’ESO, Mossèn Oriol, ha presentat el que anomenen “pla de vol”, fruit del treball amb l’Equip de catequistes i de la web. Després de l’experiència “súper positiva” de les KTquesis d’estiu, la idea és fer sessions presencials amb totes les mesures de seguretat i comptar amb un pla B, en cas d’un nou confinament. 

Sempre en clau positiva i alegre, Mn. Oriol Gil amb l’Equip de Nova Evangelització, ha presentat el pla integral d’Iniciació Cristiana a traves de la web de les Parròquies de Montornès del Vallès. “Aquest pla, indica Mn. Oriol, té com a objectiu formar als nens al llarg del trajecte del que serà el camí de la seva vida. No es tracta de cremar etapes, sinó de viure cada moment en clau cristiana (...)

IMG_20180616_124618.jpg

Juliol 2020

Les Parròquies de Montornès fan un balanç de les seves activitats durant la pandèmia del Covid-19
  • La pandèmia del Covid-19 ha impulsat a aquesta comunitat i al seu rector, Mn. Oriol Gil a treballar de forma més creativa amb les eines digitals.

  • Preocupa especialment l’increment de persones que sol·liciten les ajudes de Càritas.

Les Parròquies de Montornès del Vallès (Vallès Oriental) -Bisbat de Terrassa- tenen cada vegada més vida. I encara que aquest any, amb la pandèmia del coronavirus han tancat les seves portes durant més de 70 dies, Mn. Oriol Gil i el seu equip han treballat intensament per atendre les necessitats pastorals d’aquesta comunitat catòlica.

Mn. Oriol Gil-Streaming.jpg

Març 2020

Gestionando la esperanza durante la crisis del coronavirus
Mn. Oriol Gil lanza en su blog un diario con palabras clave que junto a feligreses, maestros, familiares y amigos considera necesarias para afrontar mejor esta situación emocional y espiritualmente

Sobreinformación, saturación, aburrimiento, cansancio, hartazgo... apenas llevamos dos días del confinamiento por la crisis del coronavirus, y muchos empiezan a inquietarse. En este contexto, el párroco de Montornès del Vallès lanza en su blog el “DIARIO DE LA ESPERANZA”. Un espacio con un post nuevo cada día que...

Gener 2020

La transformació digital arriba a l'Església Catòlica
Les Parròquies de Montornès presenten la seva web

La digitalització és una realitat inqüestionable. Gràcies a la immediatesa que ofereix, la societat està en permanent i vertiginosa evolució, donant com a resultat noves maneres de comunicar-se, relacionar-se i consumir. Davant aquest panorama, l'Església Catòlica s'apunta a les noves tecnologies i s'apropa als usuaris a través d'elles. Un exemple d'això és la nova web de les Parròquies de Montornès...