Icona preparacio

Articles que ajuden

Textos pràctics

de temes importants

Com aprofundim

en la nostra vida

​ÉS EL QUE SOM

"Ningú no encén una llàntia per posar-la sota una mesura,  sinó en el portallànties, perquè faci llum a tots els qui són a la casa."

Mt 5, 15

La nostra vida cristiana ens demana moltes vegades no quedar-nos en la superfície, sinó reflexionar i aprofundir en els temes realment importants. Aquesta secció tindrà com a grans temes, principalment: la fe, el matrimoni, la família i l'educació. Per què casar-se per l'Església? Té sentit educar als fills en la fe? Per què fer la Primera Comunió? L'amor pot perdonar tot? Quines apostes educatives ajuden a educar bé els fills? Aquí trobaràs reflexions i propostes pràctiques, sempre en clau catòlica, per a viure la teva vida cristiana en família i créixer tots junts en la fe. Esperem que els articles us agradin i, sobretot, que us ajudin. 

 2020

Articles que ajuden

Crecer a través de la lectura

Noviembre 2020

Bandera Espanya.png

Cuando recuerdo mi infancia, me veo leyendo las colecciones de cuentos que mis padres me compraban y que yo leía y releía una y otra vez. La lectura me ofrecía una llave que me abría las puertas a la ficción y a la fantasía...

Articles que ajuden

El Refugi segur

Febrer 2020

Bandera Catalunya.png

M’agrada entrar en una església, també quan no hi celebren missa. Em sento com quan de petit m’atrevia a anar a llocs misteriosos. Sento la mateixa màgia aquells matins d’hivern amb boira quan, gairebé de puntetes, obro les portes de fusta de l’església i em quedo en silenci a contemplar la pau que m’envaeix.

279336-P5UIHL-467.jpg

En la enfermedad hay esperanza

Marzo 2020

Bandera Espanya.png

Una mañana como muchas otras. Las salas de espera llenas de gente, sillas de ruedas, pacientes haciendo preguntas, familiares esperando a que su enfermo salga de algún estudio. Médicos y enfermeras andando apresuradamente aparentemente sin mirar con detalle a quienes aguardan su turno...