Activitats que ajuden.png

Activitats que ajuden

Arbre de Quaresma

Em preparo amb pregària, bones obres i sacrificis a la Setmana Santa i la Pasqua

Quaresma 2020

Foto Cortesia Catedral de Paris

Objectiu: Deixar que Déu tregui la millor versió de tu mateix, és a dir, convertir-nos. La Quaresma és un camí de conversió, que ens porta a la reflexió de la Setmana Santa i a l’alegria de la Pasqua. Solament amb la creu (patiment i entrega de Jesús gratuïta i per amor a nosaltres) pot haver-hi Resurrecció i vida eterna. Treballar amb els nens petites accions  concretes amb les tres grans pràctiques de la Quaresma: pregària, almoina (bones obres) i dejuni (sacrifici).

Què necessitem: Branques seques, targetes (abaix teniu plantilles, però las podeu fer “a la vostra manera”), un jerro, retuladors i colors, cordill o llana, màquina de fer forats o agulla.

Indispensable per realitzar l’activitat: Pares (o avis o tiets...) i nens amb ganes de ser millors.

Adreçat a: Infants de 6 a 9 anys
 

La Quaresma és un periode de conversió al qual estem cridats tots els cristians per viure la
Pasqua en plenitud
.

21045.jpg

1.  Junts, en família, col·locar en un jerro les branques i preparar targetes (mínim una per cada dia per nen amb les 3 opcions -pregària, obra bona o sacrifici)-, decorant-les amb el que més els agradi amb retoladors o ceres.

2. Cada dia, l’infant agafa una de les targetes (o més d’una), escriu el que ha fet i ho penja. Aquí fem algunes propostes, però es poden afegir totes les que la família vulgui. Diumenge de Resurrecció (12 d’abril) es poden posar bombons o petits regals pels nens al peu de l’arbre.
 

Foto Cortesia Catedral de Paris

Has fet aquesta activitat amb la teva família?

Digues als teus pares que ens enviïn* la foto del resultat i la penjarem al nostre web amb el teu nom!

 

*En enviar les fotos, autoritzes a publicar el nom del teu fill d’acord amb les condicions de la web.